فصلنامه برنامه‏‏ ریزی و توسعه گردشگری با شماره شاپا (2322309X) طبق رای کمیسیون محترم بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی نامه شماره 3/18/60291/ مورخ 1392/04/30 از شماره (1) تابستان 1391 موفق به دریافت اعتبار علمی-پژوهشی شده است.


با کمال مسرت به استحضار می رساند، فصلنامه برنامه‏‏ ریزی و توسعه گردشگری بر اساس آخرین ارزیابی دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موفق به کسب رتبه (الف) گردیده و در پرتال نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قابل مشاهده می باشد. 


با کمال مسرت به استحضار می رساند، فصلنامه علمی برنامه ریزی و توسعه گردشگری دانشگاه مازندران در ارزیابی اخیر (دی ماه سال 1402) پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دارای رتبه Q1 (در حوزه موضوعی سطح میانی: علوم اجتماعی) و Q1 (در حوزه موضوعی سطح میانی: کسب و کار، مدیریت و حسابداری) می باشد و ضریب تأثیر 0.927 را کسب نموده است.


فصلنامه برنامه‏‏ ریزی و توسعه گردشگری، به موجب تفاهمنامه مورخ 1401/09/30 منعقد شده میان دانشگاه مازندران و انجمن ایرانی تحقیق در عملیات، از همکاری مشترک با این انجمن جهت انتشار برخوردار است.

 

فصلنامه برنامه‏‏ ریزی و توسعه گردشگری، به موجب تفاهمنامه مورخ 1401/09/30 منعقد شده میان دانشگاه مازندران و انجمن علمی مدیریت کسب و کار ایران- شعبه مازندران، از همکاری مشترک با این انجمن جهت انتشار برخوردار است.


 درباره فصلنامه برنامه ریزی و توسعه گردشگری

خلاصۀ استاندارد: tpd

ناشر: دانشگاه مازندران

وضعیت چاپ: چاپی و الکترونیکی

نوبت‌های چاپ: فصلنامه

دسترسی: آزاد و دریافت رایگان مقاله ها

زبان مجله: فارسی (چکیده مبسوط انگلیسی)

حوزه تخصصی: مدیریت و برنامه ریزی گردشگری

نوع مجله: علمی

آخرین رتبه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (در سال 1402): الف

ضریب تأثیر در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام Q1 :ISC

نوع داوری: داوری تخصصی، بدون نام و حداقل 2 داور

زمان داوری: 2 تا 4 ماه داوری

ایمیل نشریه: jtpd@umz.ac.ir


 توجه بسیار مهم

دانشجویان و نویسندگان محترم، دقت نمایند:

  • قبل از ارسال مقاله نسبت به موضوعیت، به روز بودن و تکراری نبودن مقاله اطمینان حاصل نمایند.
  • مقالات مبتنی بر تکنیک­ های SWOT-AHP -TOPSIS- ANP در اولویت بررسی مجله نمی باشد.
  • مقالاتی که تیمی باشند، در اولویت بررسی قرار می گیرند.
  • با توجه به اینکه روزانه مقالات کیفی زیادی برای نشریه ارسال می گردد و متاسفانه بیشتر نویسندگان در تحلیل خود از  نرم افزار های کیفی  و خروجی آن در مقاله خود استفاده نکرده اند. از این رو، از تاریخ 1402/06/01، مقالات با رویکردهای (دلفی، فراترکیب، داده بنیاد، تحلیل مضمونمی بایست خروجی های مدل نرم افزاری کیفی در مقاله را درج نمایند، در غیر این صورت، مقاله از فرآیند داوری رد و حذف خواهد شد.   

 قابل توجه تمامی نویسندگان، پژوهشگران و داروان محترم

  • در تکمیل فرم برخط (آنلاین) مشخصات نویسندگان در سامانه، دقت لازم به عمل آید. بر اساس قوانین، به هیچ عنوان در هیچ مرحله ای، امکان تغییر ترتیب، تعداد، مرتبه علمی و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد. "دانشجویان تحصیلات تکمیلی، از پیش، نسبت به آگاهی از قوانین دانشگاه خود اطمینان حاصل نمایند".
  • نویسنده مسئول مقاله، حتماً عضو هیات علمی باشد و فرآیند ارسال مقاله توسط خود ایشان انجام شود. نشریه برنامه ریزی و توسعه گردشگری در برابر مقاله های ارسال شده از سوی سایر افراد (فارغ التحصیلان و دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف) موظف به پاسخگویی، بررسی و پیگیری نخواهد بود.
  • با توجه به فرآیند علمی مدیریت و ارزیابی نشریه، تمامی نویسندگان و داوران محترم، باید از ایمیل دانشگاهی و یا سازمانی معتبر در هنگام ثبتنام و ارسال مقاله استفاده نمایند. در غیر این صورت، نشریه، مقاله را از فرآیند ارزیابی خارج نموده و به نویسندگان عودت می دهد.
  • با توجه به حجم بالای مقالات دریافتی و نیز تصمیم هیئت تحریریه محترم نشریه، خواهشمند است از ارسال همزمان چندین مقاله با نویسندگان مشترک به دفتر مجله خودداری بفرمایید. همچنین از یک نویسنده در سال فقط یک مقاله در دست بررسی و در صورت پذیرش چاپ می شود.
  • با توجه به اینکه داشتن کد ارکید به عنوان یک شناسه منحصر به فرد برای کلیه نویسندگان از الزامات می باشد، با مراجعه به سایت https://orcid.org/register، نسبت به اخذ کد ارکید خود اقدام فرمایید. لطفاً در درج صحیح کد ارکید هر نویسنده دقت فرمایید.
  • از تمامی نویسندگان محترم خواهشمند است مقالات خود را فقط از طریق سامانه مجله و صفحه شخصی خود ارسال نموده و صرفاً از همین طریق نیز پیگیری نمایند و از تحویل یا ارسال مقاله به ایمیل هر شخص حقیقی یا حقوقی و تماس تلفنی در این زمینه مطلقاً خودداری نمایند؛ زیرا دفتر مجله در مقابل مقالاتی که به جز از طریق سامانه مجله ارسال گردد، مسئولیتی نخواهد داشت.
  • نویسندگانی که در نگارش مقاله، تولید تصاویر یا عناصر گرافیکی مقاله یا در جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده‌ها از ابزارهای AI استفاده می‌کنند، باید در بخش مواد و روش‌ها (یا بخش مشابه) مقاله در باره نحوه استفاده از ابزار AI و ابزار استفاده شده شفاف باشند. نویسندگان به طور کامل مسئول محتوای مقاله خود هستند، حتی قسمت‌هایی که توسط ابزار هوش مصنوعی تولید شده‌اند و بنابراین مسئولیت هرگونه نقض اخلاق انتشاراتی بر عهده آنان است.

قابل توجه نویسندگان محترم

به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته های پژوهشی، این نشریه به عنوان یک نشریه دسترسی-آزاد پایه گذاری شده است. نشریه مبلغ دو میلیون ریال بابت جبران بخشی از هزینه داوری دریافت می کند و در صورت پذیرفته شدن مقاله مبلغ چهار میلیون ریال بابت بخشی از هزینه‌های پردازش مقالات از نویسندگان دریافت میگردد، مابقی هزینه‌ها از سوی دانشگاه مازندران پشتیبانی مالی می شود. 


نشریه برنامه ریزی و توسعه گردشگری، به منظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان مقالات علمی و جلوگیری از دریافت تحقیقات تکراری از نرم افزارهای مشابه یاب استفاده می کند.

  • نویسندگان محترم میبایست برای مشابهت‌یابی از سامانه سمیم‌نور (کیلک کنید) برای ارسال گزارش مشابهت‌یابی به فصلنامه استفاده کنند. 
  • نویسندگان محترم دقت کنند که می بایست گزارش PDF مشابهت‌یابی را که مستقیما از مشابهت‌یاب دریافت می‌‌کنند به فصلنامه ارسال نمایند.
  • درصد همانندی مورد پذیرش نشریه برنامه ریزی و توسعه گردشگری، تا 10 درصد است.


 

 Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) 

https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

نشریه «برنامه ریزی و توسعه گردشگری»  به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق لایسنس Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) رعایت می کند.

 


توجه مهم

از داوران محترم فصلنامه برنامه ریزی و توسعه گردشگری تقاضامندیم، ایمیل تشکر داوری مقالات انجام شده ( با موضوع: عنوان و کد مقاله) را به صورت مستقیم به ایمیل reviews@webofscience.com ارسال نمایند.



 

شماره جاری: دوره 13، شماره 50، شهریور 1403 

ابر واژگان

گردشگریگردشگری روستاییایرانصنعت گردشگریتوسعه گردشگریتوسعه پایدارگردشگری شهریگردشگری مذهبیاستان مازندرانرضایتگردشگری سلامتسرمایه اجتماعیگردشگری ساحلیاصفهانتوسعه روستاییگردشگری پایدارتوسعه‌ی گردشگریگردشگری کشاورزیتصویر مقصدمازندرانمقصد گردشگریگردشگر"گردشگری"نواحی روستاییگردشگری پزشکیکارآفرینیاستان گلستانگردشگری خلاقامنیتگردشگری ورزشیرضایتمندیرشد اقتصادیوفاداریبرنامه ریزیکووید-19اعتمادآینده پژوهیجامعه میزباناکوتوریسمتوسعه پایدار گردشگریگردشگران خارجیتحلیل محتواشیرازطبیعت‌گردیتوریسمبندر انزلیتحلیل مضمونشهر تهرانمدیریت گردشگریشهر اصفهانمتاسواتتوسعه‌ی روستاییمقاصد گردشگریمشهدگردشگر خارجیکیفیت خدماتصنعت هتلداریبازاریابیهوش فرهنگیتوانمندسازیهتلداریمشارکتتحلیل کیفیواژگان کلیدی: گردشگریسیاست‌گذاریخدمات گردشگرینگرشواژگان کلیدی: گردشگری روستاییبوشهرگردشگری درمانیکیفیت زندگیبازاریابی مقصد گردشگریتمایلات رفتاریروش دلفیمیک مکآینده‌پژوهی"توسعه پایدار"ژئومورفوسایتزیرساخت‌های گردشگریگردشگری عشایریآموزش محیط زیست